Inspecties

Bij Pesch Electrotechniek bieden we een uitgebreid scala aan inspectiediensten om ervoor te zorgen dat uw elektrotechnische installaties voldoen aan de geldende normen en veiligheidsvoorschriften. Onze ervaren inspecteurs voeren diverse keuringen uit, waaronder NEN1010 keuringen, NEN3140 keuringen, gereedschapskeuringen volgens NEN3140 en thermografisch onderzoek van verdeelinrichtingen.


Onze Inspectiediensten omvatten:

  • NEN1010 Keuringen: We voeren NEN1010 keuringen uit om de elektrische veiligheid van nieuwe installaties te waarborgen. Hierbij controleren we of de installatie voldoet aan de eisen uit de NEN1010 norm, die betrekking heeft op de aanleg van elektrische installaties in woningen en gebouwen.
  • NEN3140 Keuringen: Onze NEN3140 keuringen richten zich op de periodieke inspectie van elektrische installaties en arbeidsmiddelen, met als doel de veiligheid van werknemers te waarborgen. We controleren onder andere op mogelijke gevaren zoals elektrische schokken en brandgevaar.
  • Thermografisch Onderzoek van Verdeelinrichtingen: Met thermografisch onderzoek brengen we eventuele overbelasting, slechte verbindingen of andere problemen in verdeelinrichtingen in kaart door middel van warmtebeeldcamera's. Op basis van deze informatie kunnen we gericht advies geven over eventuele vervolgacties om problemen te verhelpen.

Daarnaast kunnen we u adviseren bij het opstellen van inspectieplannen voor grote complexe installaties, inclusief bijbehorende inspectie-intervallen. Met onze expertise en ervaring helpen we u om uw elektrotechnische installaties veilig en betrouwbaar te houden, conform de geldende normen en voorschriften.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw inspectiebehoeften te bespreken en te ontdekken hoe wij u kunnen ondersteunen bij het waarborgen van de veiligheid en betrouwbaarheid van uw elektrotechnische installaties.