Terminals

Bij Pesch Electrotechniek zijn we gespecialiseerd in het verzorgen en onderhouden van diverse installaties op containerterminals. We begrijpen de complexiteit van deze omgeving en bieden uitgebreide elektrotechnische oplossingen om de efficiëntie en veiligheid te waarborgen.


Onze Diensten omvatten:

  • Installatie- en Onderhoudswerkzaamheden: We verzorgen en onderhouden de meest voorkomende installaties op de kranen, carriers, reeferracks en in de gebouwen op containerterminals.
  • Verlichtingsaanpassingen: We passen de verlichting aan waar nodig op de kranen, reeferracks en in de kantoorgebouwen en werkplaatsen. Dit omvat het onderhouden, vervangen en aanpassen van verlichtingsinstallaties om optimale werkcondities te garanderen.
  • Bekabeling: We leveren, leggen, bevestigen en sluiten alle soorten laagspanningsbekabeling en databekabeling aan op de terminalinfrastructuur. Dit omvat ook het preventief vervangen van stuurkabels op kranen en carriers om de betrouwbaarheid van de apparatuur te waarborgen.

Ons team van ervaren professionals staat klaar om uw elektrische installaties op havens en containerterminals te optimaliseren en te onderhouden, zodat uw operationele processen soepel verlopen en uw faciliteiten veilig en efficiënt blijven werken. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn.